ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Εν αναμονή μαζικών ανακοινώσεων…

Πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη συμφωνήσει να αγωνιστούν στην ομάδα που είναι έτοιμη να επισημοποιήσει την έναρξη της συνεργασίας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου

Η έλευση του Αλεξάντερ Νούρι στην Καβάλα αποτελεί, όπως όλα δείχνουν, την αφορμή για να ξεκινήσει η επικοινωνιακή… αντεπίθεση του ΑΟΚ εν όψει της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπου η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει άρδην!

Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο τεχνικός διευθυντής – προπονητής της ομάδας και οι συνεργάτες του εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να «χτίσουν» το νέο ΑΟΚ και τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας αναμένεται να δημοσιοποιηθούν άμεσα. Άλλωστε βρισκόμαστε μόνο λίγες ημέρες πριν από την εμβόλιμη περίοδο των μεταγραφών, στην οποία στο «καραβάκι» βασίζουν τα πάντα προκειμένου να «σωθεί η χρονιά»!

Έτσι λοιπόν βρισκόμαστε εν αναμονή μαζικών ανακοινώσεων συνεργασίας με την Καβάλα και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ορισμένα από τα ονόματα που θα γίνουν γνωστά έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Ένα απ’ αυτά είναι του 20χρονου αμυντικού χαφ Μανώλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει ήδη φωτογραφηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον εκπρόσωπο του Παναγιώτη Φριντζίλα. Μέχρι πρόσφατα ανήκε στο ρόστερ της Ιεράπετρας και πέρσι αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας, ενώ διακρίθηκε με την Κ19 του ΟΦΗ.

Απ’ εκεί και πέρα οι περιπτώσεις του 22χρονου πλάγιου αμυντικού Χριστόφορου Καραγιάννη που προέρχεται από την Καλλιθέα και την Αταλάντη, του 23χρονου επιθετικού Νίκου Σαμπανίδη από την Ξάνθη, που έρχεται από το Αιγάλεω καθώς και του γνωστού στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο 24χρονου επιθετικού Χρήστου Ελέζι, που μετά από τον Αετό Οφρυνίου πέρασε το καλοκαίρι στη Δόξα Δράμα.

Επίσης στο προσκήνιο από χθες βγήκε και η περίπτωση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού Παντελή Πανουργιά, που κι αυτός πέρασε από τη Δόξα Δράμας και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Επισκοπής.

Η λίστα με τους παίκτες του ΑΟΚ περιέχει περισσότερα ονόματα, τόσο Ελλήνων όσο και ξένων παικτών, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεγαλώσει μιας και θα προστεθούν και άλλα με ποδοσφαιριστές που θα οριστικοποιήσουν την, μέχρι στιγμής προφορική, συμφωνία τους.