ΠΑΕ ΑΟΚ 1965-Μεταγραφές: Επιστροφών συνέχεια με Οκάν και Κυρίτση

Ακόμα δύο παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν επιστρέφουν για να συμμετέχουν στο νέο ξεκίνημα στη Super League 2

Tο μπαράζ των ανακοινώσεων των μεταγραφών συνεχίζεται αμείωτο την πρώτη ημέρα του χρόνου για την ομάδα της Καβάλας. Αυτή τη φορά αφορά δύο παίκτες που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του ΑΟΚ και το πέρασμα τους κρίθηκε ως ιδιαίτερα επιτυχημένο, γι’ αυτό και άλλωστε επιστρέφουν. Ο λόγος για τον Οκάν Σουλειμάν και τον Ηλία Κυρίτση που θα βοηθήσουν κι αυτοί στο νέο ξεκίνημα της ομάδας στη Super League 2.

Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρουν σχετικά:

Ένας παλιός γνώριμος (Οκάν Σουλειμάν) και πάλι στην Καβάλα

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Οκάν Σουλεϊμάν στην ομάδα μας.

Ο Οκάν είναι ένας παλιός γνώριμος της ομάδας μας, ο οποίος έχει διατελέσει μέλος των Εθνικών ομάδων Κ16, Κ17 και Κ19 της Ελλάδας και με την ταχύτητα του και την ικανότητα του να ντριμπλάρει θα βοηθήσει τα μέγιστα στο παρόν αλλά και στο μέλλον του συλλόγου.

Οκάν, καλώς επέστρεψες στον ΑΟΚ και στην Καβάλα»!

Ο φύλακας – άγγελος Κυρίτσης και πάλι στον ΑΟΚ

«Επιστροφή του “φύλακα άγγελου” Ηλία Κυρίτση στον ΑΟ Καβάλα!

Ο Ηλίας επιστρέφει στον ΑΟΚ μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα στον Απόλλων Σμύρνης και την ελληνική Super League για να γίνει ο φύλακας άγγελος της εστίας μας για μια ακόμη σεζόν. Τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του και η άψογη αγωνιστική του κατάσταση θα δώσουν στην ομάδα μας την κατάλληλη σιγουριά για την διασφάλιση των καθαρών μητρώων που κάθε ομάδα χρειάζεται.

Ηλία, καλώς επέστρεψες στον ΑΟΚ, καλώς επέστρεψες στην Καβάλα».