ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ανεβαίνει επίπεδο με Πάτρικ Έμπερτ

Το πολύπειρο και ικανότατο Γερμανό μέσο, με θητεία στη Μπουντεσλίγκα αλλά και την Ισπανία απέκτησε η Καβάλα

Εναν ποδοσφαιριστή με τον οποίο σίγουρα θα ανεβεί επίπεδο και θα κερδίσει από την εμπειρία, τις δυνατότητες αλλά και τη γνώση του από το πρωτάθλημα της Super League 2, απέκτησε ο ΑΟΚ. Πρόκειται για τον 34χρονο Γερμανό μέσο Πάτρικ Έμπερτ, που προπονούνταν όλες τις προηγούμενες ημέρες με τον ΑΟΚ και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο Έμπερτ γνωρίζει τη SL2 μιας και πέρσι αγωνίστηκε στη Ξάνθη, με την οποία είχε 24 συμμετοχές και πέτυχε 4 γκολ. Έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι και το Νοέμβριο βρέθηκε και πάλι κοντά στη γειτονική ομάδα, ωστόσο η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Ο Έμπερτ μετρά 109 συμμετοχές, 7 γκολ και 16 ασίστ στη Μπουντσελίγκα, 45 ματς, 9 τέρματα και 12 ασίστ στη La Liga και πέρυσι είχε 22 παρουσίες, 2 γκολ και 2 ασίστ με τη Δυναμό Δρέσδης. Με την τελευταία έχει απολογισμό 51 ματς και 5 τέρματα. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Χέρτα Βερολίνου, Ράγιο Βαγιεκάνο, Βαγιαδολίδ, Σπαρτάκ Μόσχας, Ίνγκολσταντ, ενώ υπήρξε 13 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα U21.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του έμπειρου Γερμανού μέσου, Patrick Ebert.

Ο Patrick είναι ένας ποδοσφαιριστής με υψηλές παραστάσεις, καθώς μετρά 107 συμμετοχές στην Γερμανική Bundesliga ενώ έχει ήδη σημειώσει συμμετοχές και σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το κύπελλο UEFA και το Europa League. Είμαστε βέβαιοι πως η εμπειρία, το ταλέντο και οι ηγετικές του ικανότητες εντός του αγωνιστικού χώρου θα βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Patrick καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα»!