Αλεξάντερ Νούρι: Σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καβάλας μετά το τέλος του άτυχου αγώνα κόντρα στον Πιερικό

Την άποψη του ότι δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, κατέθεσε μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Πιερικό ο προπονητής του ΑΟΚ. Ο Αλεξάντερ Νούρι έκανε λόγο για τις λεπτομέρειες από τις οποίες ο αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει, παρά την πίεση και τις πολλές ευκαιρίες που είχε η ομάδα του. Επισήμανε δε ότι θα συνεχιστεί η δουλειά για τη βελτίωση αλλά και την επιστροφή της Καβάλας στις νίκες.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι: «Σήμερα πιστεύω ότι δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα και γι’ αυτό είμαστε απογοητευμένοι. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και προηγηθήκαμε με 1-0. Παρατηρήσαμε ότι ο αντίπαλος έπαιζε με βαθιές μπαλιές και γι’ αυτό αλλάξει το σχηματισμό μας στη μεσαία γραμμή για να μην έχουν περισσότερους παίκτες εκεί. Αυτό δούλεψε καλά και ήμασταν καλοί, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ, εκτός ρυθμού αγώνα. Σ’ αυτό το επίπεδο που αγωνιζόμαστε όλες οι λεπτομέρειες μετρούν και συνεπώς πρέπει να δουλέψουμε σ’ αυτό το κομμάτι και να μην δίνουμε «εύκολα φάουλ» στους αντιπάλους. Το 1ο γκολ των αντιπάλων ήταν πολύ όμορφο γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει, αν ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Στο 2ο μέρος κατά το 98% παίζαμε στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους. Τους πιέσαμε πάρα πολύ, αλλά σε μια φάση αντεπίθεσης τους, δεν αμυνθήκαμε καλά, δημιουργήθηκε κατάσταση 2-1 από την κακή επικοινωνία των αμυντικών. Ακόμα κι αυτή την κατάσταση θα μπορούσαμε να την αποφύγουμε αλλά δεν τα κάναμε και δεχτήκαμε το 2ο γκολ. Συνεχίσαμε να πιέζουμε, δημιουργήσαμε 6 ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε!

Πρέπει να μάθουμε να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας. Να είμαστε έξυπνοι για να μπορούμε να σκοράρουμε. Σήμερα είχαμε ένα νοκ-ντάουν εις βάρος μας, αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αυτό που είναι σημαντικό είναι το πόσες φορές θα σηκωθείς. Εμείς θα σηκωθούμε, θα βελτιωθούμε και θα επιστρέψουμε στις νίκες».

Γιώργος Βαζάκας: «Δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα από την Καβάλα»

«Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω την Καβάλα για την άριστη φιλοξενία. Έχει πλέον αλλάξει επίπεδο και αυτό είναι που σε κάνει να χαίρεσαι το ποδόσφαιρο. Απ’ εκεί και πέρα, η νίκη αυτή είναι μια απάντηση σε όλους όσους μας έβριζαν στο προηγούμενο παιχνίδι και προεξοφλούσαν τον υποβιβασμό μας. Όσο για το παιχνίδι, αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα όπως η Καβάλα, που διαθέτει παίκτες που έχουν λίγες ομάδες στην κατηγορία. Σε μια έδρα λοιπόν που πιστεύω ότι δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα, ο Πιερικός στάθηκε πολύ καλά και πήρε τη νίκη. Ξεκινήσαμε άσχημα στον αγώνα, δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ, αλλά αντιδράσαμε με μια ωραία «κομπίνα» και ισοφαρίσαμε. Απ’ εκεί και πέρα το παιχνίδι «άνοιξε». Η Καβάλα ήθελε να πάρει το παιχνίδι, αλλά αμυνθήκαμε πάρα πολύ καλά και σε μια «κόντρα» πετύχαμε το δεύτερο γκολ και πήραμε δίκαια το αποτέλεσμα».