Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Καβάλας: Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση

Οι Κ-15 και Κ-17 επικράτησαν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Κομοτηνή επί της ΕΠΣ Θράκης με 0-4 και 0-2 αντίστοιχα και διατηρήθηκαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσαν οι δύο ομάδες Κ-15 και Κ-17 της ΕΠΣ Καβάλας, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ΕΠΣ Θράκης στην Κομοτηνή και έβαλαν πλώρη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Δύο στροφές πριν το φινάλε της Α’ φάσης του πρωταθλήματος τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ένωσης μας πέτυχαν δύο πολύτιμες εκτός έδρας νίκες απέναντι στην αξιόμαχη ΕΠΣ Θράκης και πλέον έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, η ομάδα Κ-15 επικράτησε με το ευρύ 0-4 της αντίστοιχής της ΕΠΣ Θράκης και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενη το εντός έδρας στραβοπάτημα της ΕΠΣ Ξάνθης, αποκτώντας έτσι σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Τα γκολ για την ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας πέτυχαν οι Τζούλας, Γαβριηλίδης, Γκίκα και Αναστασιάδης.

Στο δεύτερο αγώνα, η ομάδα Κ-17 της ΕΠΣ Καβάλας κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους απέναντι σε αυτήν της ΕΠΣ Θράκης χάρη σε δύο γκολ του Ευαγγέλου και να διατηρήσει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα που οδηγεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Πλέον, οι ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας συγκεντρώνονται στα εντός έδρας ντέρμπι με την ΕΠΣ Ξάνθης που ακολουθούν (16/3), αγώνες οι οποίοι θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας συγχαίρουν θερμά τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των ομάδων για τη μέχρι τώρα αξιόλογη πορεία και προσπάθειά τους στο θεσμό και εύχονται στο τέλος να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.