Ο ΑΟΚ μάς «ταξιδεύει» στην παιδική μας ηλικία!

Συλλογή αυτοκόλλητων φωτογραφιών των ποδοσφαιριστών της ομάδας με το «Back to Childhood Challenge» σε συνεργασία με καφετέριες της Καβάλας

Στην εποχή που η συλλογή αυτοκόλλητων φωτογραφιών των ποδοσφαιριστών ήταν μια αγαπημένη συνήθεια των νεαρών παιδιών μας «ταξιδεύει» με την πρωτοβουλία της «Back to Childhood Challenge» η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965. Σε συνεργασία με τις καφετέριες της Καβάλας δημιούργησε ένα… challenge, όπου οι φίλοι της ομάδας θα φωτογραφίζουν ένα αυτοκόλλητο ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ που θα βρίσκεται πάνω στο ποτήρι του ροφήματος τους, στη συνέχεια θα το «ανεβάζουν» στο instagram κάνοντας tag στο λογαριασμό της ομάδας αλλά και στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και όποιο απ’ τα story συγκεντρώσει τις περισσότερες αντιδράσεις θα επιβραβευτεί!

Μπορεί αυτή η πρόκληση να μην είναι η ίδια με τη χαρά που παίρναμε όλοι στην παιδική μας ηλικία, αγοράζοντας τις λεγόμενες «τύχες», με τις οποίες μαζεύαμε τις φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών για να τις κολλήσουμε στο άλμπουμ, να τις ανταλλάξουμε με κάποιες άλλες «που δεν είχαμε» ή ακόμα – ακόμα να παίξουμε μ’ αυτές κάποια «τυχερά» παιχνίδια, ωστόσο ακόμα κι έτσι, αποτελεί ένα είδος επιστροφής σε εκείνα τα όμορφα χρόνια, που θα γυρίσουν για εμάς και φυσικά δεν θα γνωρίσουν τα δικά μας παιδιά…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Αυτή την εβδομάδα σε προσκαλούμε σε μια πρόκληση που θα σε ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Όταν η συλλογή με αυτοκόλλητα ποδοσφαιριστών ήταν ένα από τα πιο συνηθισμένα χόμπι στις γειτονιές και τις αυλές των σχολείων.

Έτσι λοιπόν από αύριο, ψάξε τα αυτοκόλλητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, τα οποία θα βρίσκονται στα καφέ της πόλης.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

– Βγάλε φωτογραφία με το αυτοκόλλητο που βρήκες επάνω στο ποτήρι του ροφήματος σου.
– Ανέβασε το ως στόρι στο Instagram.
– Κάνε tag τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας μας (kavalafc) αλλά και τον εικονιζόμενο ποδοσφαιριστή.

Τα στόρι με τις περισσότερες αντιδράσεις θα κερδίσουν δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο είτε μια φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας».