Ακόμη ένας «άσος» για την Ελένη Χατζηαβραάμ. Πρωταθλήτρια στα Τίρανα της Αλβανίας

Είναι ο 5ος Ευρωπαϊκός τίτλος σε 8 τελικούς και ο 4ος συνεχόμενος σε ισάριθμες προσπάθειες για την αθλήτρια αντισφαίρισης του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team"

Την καλύτερη αγωνιστική της περίοδο μέχρι τώρα διανύει η Καβαλιώτισσα αθλήτρια αντισφαίρισης του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του “Karaproimos Coaching Team“, Ελένη Χατζηαβραάμ η οποία μετά από εξαιρετικά και πολύ δύσκολα παιχνίδια στέφθηκε πρωταθλήτρια στα διπλά του “National Sport Park U14 cat. 3” στα Τίρανα στην Αλβανία, με συμπαίκτρια την Andrea Ivanova από τη Βουλγαρία και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στα μονά της ίδιας διοργάνωσης παίζοντας εκπληκτικά και χάνοντας την διεκδίκηση των δύο τελικών πραγματικά στις λεπτομέρειες…

Είναι ο 5ος Ευρωπαϊκός τίτλος σε 8 τελικούς, ο 4ος συνεχόμενος σε ισάριθμες προσπάθειες και ο 3ος τίτλος πάλι σε ισάριθμες προσπάθειες μέσα στο 2022.

Η νεαρή Καβαλιώτισα πρωταθλήτρια η οποία προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης σε λίγες μέρες στην Αθήνα για να στεφθεί πρωταθλήτρια, ξεκίνησε τον 1ο γύρο με Bye στον 2o γύρο κερδίζοντας τις Simona Cucu και Anastasia Preda (Ρουμανία) 6-1, 6-4, στον 3ο γύρο και ημιτελικά τις Stasa Bulatovic (Μοντενέγκρο) και Anastasia Sbitneva (Rus) με ανατροπή 4-6,7-6 (4), 10-8 και στον τελικό το Νο1 του ταμπλό Dicle Izgi (TUR) και Anna Kartseva (RUS)με 6-2, 6-3.

Ανάλογη πορεία η νεαρή αθλήτρια είχε και στα μονά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου παίζοντας εξαιρετικό τένις με πολύ δύσκολες αντιπάλους κέρδισε στον 2ο γύρο την Hannah Claes (Ger) με 6-3, 6-2, στον 3ο γύρο τη πολύ δυνατή Dallas Janssen από την Ολλανδία με το ίδιο σκορ 6-3, 6-2 για να τη σταματήσει μετά από αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η Tamina Kochta (Ger) με 6-4, 6-2.