Μάκης Παπαδόπουλος: Τρύπιες οι στέγες αθλητικών εγκαταστάσεων

Παραλίγο να γίνει ρεζίλι η Καβάλα, αναφέρει στην ανακοίνωση του, με αφορμή το περιστατικό της Κυριακής στο «Αλ. Δήμογλου»

Το πρόβλημα της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου», που ήρθε και πάλι στην επιφάνεια με το γνωστό περιστατικό στον αγώνα μπάσκετ της Ένωσης την Κυριακή, ήταν η αιτία για την νέα κριτική που ασκεί ο Μάκης Παπαδόπουλος στην διοίκηση του δήμου Καβάλας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» αναφέρει ότι η Καβάλα κόντεψε να γίνει ρεζίλι, επισήμανε ότι δεν γίνεται σωστός προγραμματισμός στις συντηρήσεις των αθλητικών υποδομών και αναφέρει τους στόχους τους συνδυασμού του για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Καβάλας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«4 χρόνια τρύπια η στέγη του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλαμίτσας»

«Την Κυριακή παραλίγο να ματαιωθεί ο αγώνας της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανάμεσα στην Καβάλα BC και τον Ιωνικό Νικαίας. Κοντέψαμε να γίνουμε ρεζίλι.
4 χρόνια τρύπια και η στέγη του Κλειστού Κολυμβητηρίου.
Τις μέρες που βρέχει, τα πατώματα γίνονται «τσουλήθρες» από τα νερά της βροχής και η μετακίνηση αθλητών, προπονητών και συνοδών στους εσωτερικούς χώρους γίνεται επικίνδυνη.
Επίσης, με τις απώλειες στη θέρμανση λόγω της τρύπιας στέγης, αυξάνεται κατακόρυφα το ήδη πολύ υψηλό κόστος λειτουργίας του Κολυμβητηρίου. Εδώ και 4 χρόνια, η διοίκηση του Δήμου αρνείται να λύσει τα στοιχειώδη αυτά προβλήματα:

  • δίνει προτεραιότητα «σε χορούς και πανηγύρια»
  • δίνει υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα
  • δεν κάνει σωστό προγραμματισμό εργασιών συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εμείς, εδώ και καιρό, ασχολούμαστε καθημερινά και υπεύθυνα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι και δουλεύουμε με προγραμματισμό για την επίλυσή τους.
Στόχοι μας είναι:

    • η βελτίωση της λειτουργικότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών
    • ο έγκαιρος και αυστηρός προγραμματισμός παρεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και την εξοικονόμηση πόρων
    • νέες επενδύσεις για αθλητικές εγκαταστάσεις
    • η καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει ο αθλητισμός
    • ένα σχέδιο ανάπτυξης για τον αθλητισμό, 12 μήνες το χρόνο».