Ανοίγει τις πύλες του το Πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων

Διαβάστε από πότε θα δέχεται επισκέπτες καθώς και το ωράριο λειτουργίας του

Το Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού – «Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων» ενημερώνει με ανακοίνωση του το κοινό και τους επισκέπτες ότι από την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 ξεκινά η λειτουργία της μονάδας για το 2021 με το ωράριο να έχει ως εξής: Δευτέρα – Κυριακή από τις  10:00 έως τις 16:00.

Παράλληλα, ενημερώνει τους επισκέπτες ότι στην κατάφυτη έκταση του Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού λειτουργεί  εστιατόριο – αναψυκτήριο κατά τις ημέρες λειτουργίας του (Δευτέρα – Κυριακή) από τις 8:00 έως τις 22:00, το οποίο εξυπηρετεί έκτος από τις ανάγκες των λουόμενων και το σύνολο των επισκεπτών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλες οι εγκαταστάσεις της μονάδας λειτουργούν  με όλα τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών από τον ιό SARS-Cov-2, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό του Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού  –  «Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων», στο τηλέφωνο 2510 516162 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.pilotherapia.gr.