Καλλιεργείται στην Αιθιοπία, σε υψόμετρο 2.000 μέτρων και καταλήγει στο ποτήρι σας στην… Ελλάδα!

Μια νέα ποικιλία καφέ σε «Limited Edition» από τα σύγχρονα καφεκοπτεία της Coffee Island - Δοκιμάστε την πριν εξαντληθεί!

ΗCoffee Island υποδέχεται το 10ο MicroFarm Project® στα 358 ανά την Ελλάδα Καφεκοπτεία της και το γιορτάζει με έναν μοναδικό καφέ για μοναδικούς ανθρώπους: τον Ethiopia Lomi Tasha που μαγεύει με το ευχάριστο άρωμα και την ελκυστική του γεύση. Για τον νέο “Limited Edition” καφέ, οι άνθρωποι της Coffee Island ταξίδεψαν στις φάρμες της Αιθιοπίας και την περιοχή Oromia.

Το όνομά του ”Lomi Tasha” που, στη διάλεκτο της περιοχής Oromia σημαίνει «απαλό λεμόνι», χαρακτηρίζει απόλυτα τα γευστικά του χαρακτηριστικά: πλούσιο άρωμα ανθών, λεμονιού και μαύρου τσαγιού, γλυκιά γεύση με υψηλή οξύτητα, απαλό και γεμάτο σώμα, μακρά και δροσιστική επίγευση!

Τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά του, τα οφείλει τόσο στην ιδιαίτερη περιοχή που καλλιεργείται, σε υψόμετρο πάνω από 2.000 μέτρα, όσο και στην υγρή μέθοδο επεξεργασίας του, η οποία τονίζει την οξύτητα και προσδίδει στον καφέ έντονη φρουτώδη γεύση.

Ο “Ethopia Lomi Tasha” διατίθεται αποκλειστικά και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε όλα τα καφεκοπτεία Coffee Island, σε νέα επετειακή συσκευασία “10th pack”.

Η Coffee Island ξεκίνησε την πορεία της το 1999 με ένα καφεκοπτείο στο κέντρο της Πάτρας. Από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό δίκτυο franchise αριθμώντας σήμερα 358 καταστήματα στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Κύπρο. Τα Coffee Island αποτελούν σύγχρονα καφεκοπτεία και σκοπό έχουν να προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό την ολοκληρωμένη εμπειρία του ποιοτικού καφέ μέσω του espresso bar των καταστημάτων, της ποικιλίας διαφορετικών ειδών καφέ και της μεγάλης γκάμας αξεσουάρ παρασκευής και σερβιρίσματος καφέ. Η ποιότητα των καφέδων, που όλοι φτάνουν στα καφεκοπτεία της αλυσίδας φρεσκοκαβουρδισμένοι από τις μονάδες παραγωγής Coffee Island, βασίζεται τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στην άρτια γνώση του προσωπικού της εταιρίας και των καταστημάτων γύρω από τον καφέ, από τον κόκκο στο ποτήρι.  Η υψηλή εξειδίκευση στον καφέ αντικατοπτρίζεται στη μοναδική αρχιτεκτονική κι ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο χώρος ενός καταστήματος Coffee Island δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που καθιστά την αλυσίδα πρωτοπόρο στο είδος της. Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα μπορείτε να πλοηγηθείτε εδώ.