H στιγμή που περίμενες, έφτασε! Απόκτησε τώρα την ηλεκτρική συσκευή που θέλεις… μπαμ και κάτω!

Για τρεις μέρες μόνο στα Welcome Stores της Καβάλας οι τιμές κινούνται χαμηλά. Πολύ χαμηλά! Δες τα όλα εδώ!

Έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου που όλοι οι φίλοι της «αλυσίδας με τα χαμόγελα» περιμένουν. Τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Welcome Stores Αφοί Ξανθόπουλοι στην Καβάλα, πιστά στο καθιερωμένο φθινοπωρινό εκπτωτικό «ραντεβού» με τους φίλους και πελάτες τους, «ρίχνουν» τις τιμές σε δεκάδες προϊόντα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν αυτό που πραγματικά χρειάζονται σε τιμές… κάτω. Πολύ κάτω!

Την Τρίτη 3, την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, στα δύο καταστήματα Welcome των Αφών Ξανθόπουλων στην Καβάλα (Γαλλικής Δημοκρατίας 10) και τα Αμισιανά μπορείτε να βρείτε από τοστιέρες, βραστήρες, ηλεκτρικές σκούπες και άλλες μικροσυσκευές μέχρι πλυντήρια, στεγνωτήρια αλλά και τηλεοράσεις LED τελευταίας γενιάς σε τιμές ακόμα και… κάτω του κόστος! Εννοείται, όλα επώνυμα και όλα με την εγγύηση της Welcome και των Αφών Ξανθόπουλων.

[ Δείτε όλα τα είδη σε προσφορά εδώ ]

Τα Welcome Stores εμπορεύονται ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές όλων των γνωστών κατασκευαστών, όπως Sony, Philips, LG, Samsung, AEG, Hitachi, Whirlpool, Electrolux, Delonghi κ.ά.

Χρόνια τώρα, με υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του, οι Αφοί Ξανθόπουλοι διαθέτουν στην αγορά της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής μεγάλες λευκές οικιακές συσκευές, εντοιχιζόμενες συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, προϊόντα τεχνολογίας (πληροφορικής και κινητής τηλεφωνίας), μικροσυσκευές, συσκευές κλιματισμού, θέρμανσης αλλά και εποχιακά προϊόντα.

Ταυτόχρονα, η εταιρία παρέχει στους πελάτες της ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών όπως δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση. Και όλα αυτά, πάντα με το χαμόγελο!

Μην το ψάχνετε! ΤΩΡΑ είναι η εποχή για να αποκτήσετε τις νέες συσκευές που χρειάζεστε, σε τιμές… μπαμ και κάτω!