Η Black Friday έρχεται, αλλά οι Αφοί Ξανθόπουλοι ξεκίνησαν ήδη να βάφουν τις τιμές… «μαύρες»!

Τα καβαλιώτικα καταστήματα Welcome Stores πρωτοστατούν και φέτος στον αγαπημένο θεσμό της αγοράς με μία TOTAL Black Friday που δεν διαρκεί μόνο για μια μέρα - Αναλυτικά όλες οι Black προσφορές

Με τον Λάκη Γαβαλά, «πρέσβη» της αλυσίδας ηλεκτρικών Welcome Stores τα τελευταία χρόνια, να δίνει το «σήμα», οι Αφοί Ξανθόπουλοι ετοιμάζονται να φέρουν και φέτος τη «Μαύρη Παρασκευή» στην αγορά της Καβάλας, ρίχνοντας τις τιμές σε πρωτοφανή επίπεδα.

Η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου δεν θα είναι απλά ακόμα μια Black Friday στα Welcome Stores, αλλά μια… TOTAL Black Friday χωρίς προηγούμενο με την γκάμα των προϊόντων σε προσφορά να διευρύνεται όπως και η διάρκεια, αφού ναι μεν η 29η Νοεμβρίου 2019 θα είναι η αποκορύφωση, αλλά οι προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Δείτε τις Total Black Friday προσφορές των Welcome Stores πατώντας εδώ

Κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές σκούπεςπλυντήριαστεγνωτήριαψυγείατοστιέρεςτηλεοράσεις… όλα όσα θέλατε να αποκτήσετε, οι Αφοί Ξανθόπουλοι σάς τα προσφέρουν σε Total Black τιμές που βρίσκει κανείς μόνο μια φορά τον χρόνο!

Με δύο καταστήματα, στην Καβάλα (Γαλλικής Δημοκρατίας 10) και τα Αμισιανά, οι Αφοί Ξανθόπουλοι, υπηρετώντας την ευρύτερη στρατηγική της εταιρίας να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών τους, μπαίνουν και πάλι σε «ρυθμό» Black Friday και ετοιμάζονται να… «σκοτώσουν» δεκάδες προϊόντα σε… τρομακτικές τιμές!

Τα Welcome Stores εμπορεύονται ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές όλων των γνωστών κατασκευαστών, όπως SonyPhilipsLGSamsungAEGHitachiWhirlpoolElectroluxDelonghi κ.ά.

Χρόνια τώρα, με υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του, οι Αφοί Ξανθόπουλοι διαθέτουν στην αγορά της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής μεγάλες λευκές οικιακές συσκευές, εντοιχιζόμενες συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, προϊόντα τεχνολογίας (πληροφορικής και κινητής τηλεφωνίας), μικροσυσκευές, συσκευές κλιματισμούθέρμανσης αλλά και εποχιακά προϊόντα.

Ταυτόχρονα, η εταιρία παρέχει στους πελάτες της ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών όπως δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση. Και όλα αυτά, πάντα με το χαμόγελο-σήμα κατατεθέν των Welcome Stores!