Καβάλα: Ένα νέο κατάστημα με… παλιά «υπογραφή» ντύνει τους άνδρες όλων των ηλικιών [φωτογραφίες]

Μετά το επιτυχημένο La Coquette, ο Γιάννης –Jon Jon– Δερβεντζής και η Μαρία Χαλκίδου καταθέτουν στην αγορά της πόλης μία νέα πρόταση που προσφέρει έξυπνες, στιλάτες και οικονομικές λύσεις για το ανδρικό casual ντύσιμο – Ρούχα για όλες τις ώρες, για κάθε εποχή και σε μεγέθη που φτάνουν τα… 5XL!

8χρόνια τώρα το όνομα La Coquette έχει γίνει συνώνυμο της προσιτής γυναικείας μόδας. Με δύο καταστήματα, σε Καβάλα και Νέα Πέραμο, η Μαρία Χαλκίδου και ο Γιάννης Δερβεντζής έχουν δημιουργήσει ένα brand name που εμπιστεύονται χιλιάδες πελάτισσες που θέλουν να ντυθούν με στιλ χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μία… περιουσία. Και όλα αυτά, έχοντας δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης που δυναμώνει χρόνο με τον χρόνο.

Εδώ και λίγο καιρό η Μαρία και ο Γιάννης έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα με το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στην Καβάλα το οποίο, όμως, είναι καθαρά «ανδρική υπόθεση»! Η «φιλοσοφία» του La Coquette είναι «εκεί»: Πλήθος προτάσεων πάντα «μέσα» στη μόδα, μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και διάθεση, ποιότητα αλλά και χαμηλές τιμές. Μόνον που αυτήν τη φορά το «κέντρο» του ενδιαφέροντος δεν είναι η γυναίκα-«κοκέτα», αλλά ο άνδρας!

Η εμπειρία της Μαρίας και η «δυνατή» προσωπικότητα του Γιάννη στεγάστηκαν στο πρώτο μαγαζί La Coquette [το γυναικείο La Coquette «μετακόμισε» λίγα μέτρα παραπάνω, απέναντι από τον ιστορικό φούρνο του Κελβερίδη] και πλέον φέρει το όνομα… «JonJon» [Τζον-Τζον], μία τολμηρή ονοματοδοσία που προδίδει το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του ζευγαριού.

Το JonJon απευθύνεται σε άνδρες όλων των ηλικιών που ψάχνουν λύσεις για το καθημερινό τους ντύσιμο και τις «δίνει» απλόχερα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προτάσεων: Παντελόνια τζιν αλλά και υφασμάτινα [Cargo, Chino κ.ά.], βερμούδες, μπλουζάκια, πουκάμισα, μπουφάν, μαγιό αλλά και «έξυπνα» αξεσουάρ όπως ζώνες, τσάντες κτλ. «πλημμυρίζουν» τα ράφια του καταστήματος με το απόθεμα του Jon-Jon να ανανεώνεται διαρκώς.

«Κάθε επίσκεψη στα μαγαζιά μας μπορεί να κρύβει και κάτι καινούριο, φέρνουμε συνεχώς νέο εμπόρευμα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου», μάς λέει ο Γιάννης ο οποίος ήδη, μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα λειτουργίας του Jon-Jon έχει αρχίσει να «χτίζει» το δικό του πιστό πελατολόγιο το οποίο τον εμπιστεύεται.

«Όπως και στο La Coquette όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και στο Jon-Jon, μας ενδιαφέρει να “γνωρίσουμε” ουσιαστικά τους πελάτες μας –οι περισσότεροι από τους οποίους, στην πορεία γίνονται και φίλοι– και να τους εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο», συμπληρώνει η Μαρία.

Από Small μέχρι… 5XL!

Η μεγάλη ποικιλία που κάνει το Jon-Jon να ξεχωρίζει, δεν περιορίζεται μόνο στα χρώματα, τις διαθέσεις και το στιλ αλλά επεκτείνεται και στα μεγέθη, αφού οι προτάσεις του καταστήματος μπορούν να εξυπηρετήσουν και… «μεγάλους» άνδρες που χρειάζονται νούμερα έως και 5XL!

«Πάντα φροντίζουμε τα ρούχα μας να υπάρχουν σε όλη την γκάμα των μεγεθών. Ακόμη και αν κάτι δεν υπάρχει σε στοκ στο μαγαζί μας, μπορούμε άμεσα να το παραγγείλουμε και να εξυπηρετήσουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται», υπογραμμίζει ο Γιάννης.

Ποιοτικές συνεργασίες με «υπογραφή» και τιμές… κρίσης!

Η ποιότητα στα υφάσματα και τις ραφές είναι αδιαπραγμάτευτη για τον Γιάννη και τη Μαρία και τα «δοκιμασμένα» ρούχα που έχουν φορεθεί και ξανα-φορεθεί είναι αυτά που κάνουν τους πελάτες να «επιστρέφουν».

Μεταξύ άλλων, το Jon-Jon έχει και την αποκλειστική διάθεση των ρούχων αλλά και των αξεσουάρ της βρετανικής εταιρίας Brakeburn η οποία λανσάρει μία μεγάλη ποικιλία προτάσεων ανδρικής μόδας σε προϊόντα από 100% βαμβάκι!

Όσο για τις τιμές του Jon-Jon, αυτές είναι δεδομένα χαμηλές, αφού μπορεί κανείς να βρει μπλουζάκια από 10 ευρώ ή παντελόνια από 20 ευρώ και πάει λέγοντας…

Όλα τα παραπάνω λίγη αξία ή «τύχη» θα είχαν χωρίς την προσωπικότητα του Γιάννη και της Μαρίας οι οποίοι έχουν τον τρόπο να κάνουν τους πελάτες να νιώθουν οικεία, σαν να βρίσκονται «στο σπίτι τους»…

Μια επίσκεψη θα σας πείσει…

Info

Jon-Jon
Μοσχοπουλίδου & Σερδάρογλου | Καβάλα
Τ 6973739039

La Coquette Ι
Κ. Τσολάκη 35 | Καβάλα
Τ 6957020408

La Coquette ΙΙ
Νέα Πέραμος Καβάλας
Τ 2594021133