Κενές θέσεις στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Καβάλας του ΟΑΕΔ

Διαβάστε σε ποιες ειδικότητες μπορούν να δηλώνουν ενδιαφέρον οι υποψήφιοι σπουδαστές και που θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Καβάλας του ΟΑΕΔ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι συνεχίζονται οι εγγραφές υποψηφίων σπουδαστών του για το Χειμερινό εξάμηνο 2019 Β στις παρακάτω ειδικότητες, που υπάρχουν κενές θέσεις:

  1. Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.
  2. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία).

Οι υποψήφιοι –ες πρέπει να καταθέσουν αίτηση Οριστικής Εγγραφής  στη Γραμματεία του ΙΕΚ Καβάλας, ( Ταχ.Δ/νση: Περιγιάλι 2  – Τηλ: 2510839088 – email: [email protected]) και πρέπει να είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή Πτυχίου ΤΕΕ Β’ Κύκλου Σπουδών ή ΕΠΑ.Λ ή ΕΠΑ.Σ , ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

Όσοι δικαιούνται κατάταξη ή επιθυμούν μετεγγραφή στο Γ’ εξάμηνο των παρακάτω ειδικοτήτων, πρέπει να καταθέσουν έως 30/9/2019 σχετική αίτηση στη Γραμματεία του ΙΕΚ.

Ειδικότητες Γ’ εξαμήνου ΙΕΚ Καβάλας

  1. Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής
  2. Τεχνικός Κομμωτικής τέχνης
  3. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν για περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες του ΟΑΕΔ www.oaed.gr   και του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Καβάλας  https://iekoaedkavalas.webnode.gr

Τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ εξασφαλίζουν στους αποφοίτους τους, (μετά από επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ) Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας επιπέδου 5. Η φοίτηση είναι δωρεάν.