Ένας Αετός κέρδισε το αυτοκίνητο στον «Τροχό της Τύχης»

Ο πρώην Γενικός Αρχηγός και νυν μέλος του ΔΣ του Αετού Ορφανού Νίκος Μιχαλής κέρδισε το μεγάλο δώρο στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του Star

Με το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει παίκτης στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του Star ο «Τροχός της Τύχης», επιστρέφει στο Οφρύνιο της Καβάλας ο Νίκος Μιχαλής. O πρώην Γενικός Αρχηγός και μέλος του Αετού Οφρυνίου, που συμμετέχει εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία στη Γ’ Εθνική κατηγορία ήταν ο μεγάλος νικητής του επεισοδίου της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου, αφού όχι μόνο κέρδισε τους αντιπάλους του και βρήκε την κρυμμένη λέξη στην τελευταία δοκιμασία του τηλεπαιχνιδιού, αλλά στάθηκε και τυχερός μιας και η κάρτα με το Νο 7 που έτυχε και ήταν και το αγαπημένο του νούμερο (πριν την τελευταία δοκιμασία) ήταν και αυτή που έδινε το μεγάλο έπαθλο που είναι το αυτοκίνητο Nissan Juke!

Ο Νίκος Μιχαλής που βρέθηκε στο παιχνίδι, μαζί με τη σύζυγο και τους κουμπάρους του, μπορεί να ατύχησε, χρεοκοπώντας δύο φορές, μια στην αρχή και μια στο τέλος, αλλά στο τέλος μάζεψε 1890 ευρώ και πέρασε στον τελικό γύρο.
Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίου αναφερόταν συνεχώς στην Καβάλα λέγοντας ότι έχει πολλούς φίλους στην περιοχή, ενώ αναφέρθηκε και στα αστέρια του κικ μποξινγκ Πάρη Βασιλικό και Γιάννη Στοφορίδη.

Στην κατηγορία συνώνυμα βρήκε τις λέξεις «Σπουδαίος – Σημαντικός» και άνοιξε την κάρτα με το Νο 7 που του έδωσε το αυτοκίνητο, τραγουδώντας το τραγούδι του Βασίλη Καρά «Απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο»!

Αμέσως μετά την επιτυχία ο σύλλογος του εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον συγχαίρει. «Το ΔΣ του Αετού οι προπονητές οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι της ομάδας μας συγχαίρουν τον πρώην αρχηγό του Αετού και νυν μέλος της διοίκησης Νίκο Μιχαλή για την μεγάλη του επιτυχία στον «Τροχό της τύχης» κερδίζοντας το αυτοκίνητο! Άξιος αρχηγός και Αετός»!