Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Νέο βίντεο-ανατριχίλα από το φαρμακείο -Της έδειξε τα μπράτσα του και τη σκότωσε

Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία της άτυχης Άιντα στο φαρμακείο της στις Πηγές

Στο βίντεο που δημοσίευσε η εκπομπή «Live News» στο Mega φαίνονται όλα όσα έγιναν τη μέρα του φόνου, τότε που ο 55χρονος εγκλώβισε σε ένα δωμάτιο του φαρμακείου την άτυχη Άιντα και την έπνιξε, όπως ομολόγησε, με τα ίδια του τα χέρια.

Οι κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου καταγράφουν τα πάντα: Την προσπάθεια του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου να πλησιάσει τη γυναίκα, τη στιγμή που δείχνει τα μπράτσα του και αμέσως μετά, όταν ήδη είχε βάψει τα χέρια του με αίμα, να σέρνει τη σορό της 43χρονης και να σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του.

Το έγκλημα έγινε την Πέμπτη 5 Μαΐου. Ο 55χρονος έχει μπει στο φαρμακείο και στέκεται απέναντι από την Άιντα. Δύο λεπτά αργότερα τους βλέπουμε να συζητούν, με εκείνον σε έντονο ύφος, αρπάζοντάς τη από το μπράτσο, με τις κινήσεις των χεριών του να μαρτυρούν τις απειλητικές του διαθέσεις. Σε αυτό το σημείο ο μετέπειτα συζυγοκτόνος βγάζει το μπουφάν του και λίγα δευτερόλεπτα μετά της δείχνει τα μπράτσα του. Πλησιάζει την αδικοχαμένη Άιντα, προσπαθεί να τη φιλήσει και εκείνη τον απωθεί.

Τρία λεπτά από τη στιγμή που φαίνεται να συζητούν, η Άιντα προσπαθεί να βγάλει τα χέρια του από πάνω της. Εκείνος δεν κάνει πίσω. Η 43χρονη ξεσπά σε κλάματα σε αυτό το σημείο. Όπως είχε πει στο «Live News» ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, μαζί με την Άιντα πήγαν στη συνέχεια για καφέ και επέστρεψαν στο φαρμακείο.

Στις 16.15 η 43χρονη κρύβει σε συρτάρι τα κλειδιά του φαρμακείου. Όταν η Άιντα πηγαίνει προς το δωμάτιο του φαρμακείου, ο 55χρονος την ακολουθεί και τη σκοτώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Ο ίδιος στις δηλώσεις του, στην εκπομπή, μέσα από τη φυλακή, είχε υποστηρίξει πως το μυαλό του θόλωσε από τη μια στιγμή στην άλλη.

«Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σώσει το τομάρι του», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, μίλησε στο Live News και δήλωσε πως αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον δράστη και δόθηκε στον αδελφό της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Εκπλήσσομαι από την άποψη ότι αντιλαμβάνομαι ότι οικοδομεί την αλήθεια για να πείσει τους ενόρκους, την κοινή γνώμη, τους δικαστές ή δημιουργεί μία πειστική αφήγηση, που γεννά ο ίδιος, για να υπάρξει μέσα σε αυτή; Η συμπεριφορά του μετά τη δολοφονία μέχρι σήμερα, ο άνθρωπος αυτός εξακολουθεί να παίρνει τηλέφωνο και να ενοχλεί τους συνηγόρους υπεράσπισης και την οικογένεια με απόκρυψη, παρίσταται στο δικαστήριο γονικής μέριμνας με το προσωπείο του μετανοημένου και ότι συναινεί στο να δοθεί η επιμέλεια», δήλωσε ο κ. Βονικάκης.

Και συμπλήρωσε: «Όλα αυτά είναι εναγώνιες προσπάθειες, που αποτελούν όμως ηχηρή παραφωνία. Προκαλούν αποτροπιασμό. Όχι απλά δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πώς θα σώσει το τομάρι του».

Πηγή: iefimerida.gr