Τα βιβλία της Αθηνάς Παναγιωτίδου στον επίσημο κατάλογο του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου

Τα «πνευματικά παιδιά» της Καβαλιώτισσας παιδαγωγού «Χαμογελάκι», «Μαμά καρδιά» και «Χόρευε Λίνα χόρευε», πήραν την έγκριση της διεύθυνσης δημοτικής εκπαίδευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας

Στον κατάλογο των εγκεκριμένων βιβλίων που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου θα βρίσκονται πλέον τα τρία παιδικά βιβλία της Αθηνάς Παναγιωτίδου. Την ευχάριστη αυτή εξέλιξη την έκανε γνωστή η ίδια η Καβαλιώτισσα παιδαγωγός – συγγραφέας με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb, ευχαριστώντας την διευθύντρια της Δημοτικής Εκπαίδευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ιδιαίτερη τιμή.

Η ανάρτηση της αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά πληροφορήθηκα ότι τα πνευματικά μου παιδιά:
Χαμογελάκι
Μαμά καρδιά
Χόρευε Λίνα χόρευε
εγκρίθηκαν από το Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τη βιβλιοθήκη μαθητών – μαθητριών που θα συμπεριληφθούν στον κατάλογο των εγκεκριμένων βιβλίων που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου ΠΠΠΝ της Κυπριακής Δημοκρατίας (www.moec.gov.cy/dde/ Εγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό).

Ευχαριστώ ολόψυχα τη διευθύντρια της Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου κυρία Τερέζα Λαμπριανού (ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας) για την ιδιαίτερη τιμή».