Κώστας Τάτσης: Λογοτεχνική «βουτιά» σε ένα «τριπλό φονικό στη Σαμοθράκη»

Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του τ. προέδρου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης

2χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου μυθιστορήματός του «Ταξιδιώτες στον χρόνο» [διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο πατώντας εδώ], ο Κώστας Τάτσης μάς «χαρίζει» ένα νέο βιβλίο, ένα αστυνομικό μυθιστόρημα αυτήν τη φορά.

Το νέο πόνημα του τ. προέδρου της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης φέρει τον τίτλο «Ο Αστυνόμος. Τριπλό φονικό στη Σαμοθράκη» και κυκλοφορεί ηλεκτρονικά από τις Εκδόσεις Bookoo.

Μπορείτε να αποκτήσετε το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Τάτση πατώντας εδώ.

Ο Αστυνόμος. Τριπλό φονικό στη Σαμοθράκη

Ο Γιάννης Αρβανιτάκης μπήκε στο γραφείο του φουριόζος. Ο αξιωματικός υπηρεσίας του έκανε μια γρήγορη ενημέρωση. Τα θέματα ήταν άνευ σημασίας. Άνοιξε ένα φάκελο με διάφορα έγραφα ρουτίνας. Τα έριξε μια ματιά. Περισσότερο από συνήθεια. Ο αξιωματικός υπηρεσίας τον πείραξε λέγοντάς του: «Δεν μπορείς να μην πάρεις μυρουδιά του γραφείου. Ακόμη και τη Κυριακή.» -Εκείνος χαμογέλασε με νόημα. Ήταν σα να τον έλεγε. «Πράγματι έχεις δίκαιο».

φωτό: Γιάννης Γκουζίδης

Ο Κώστας Τάτσης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα όπου και ζει. Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέγραψε πολλές επιστημονικές μελέτες. Το 1980 εξέδωσε μικρό πόνημα με τίτλο «Στοχασμοί». Το 2014 εξέδωσε την πολιτική του αυτοβιογραφία με τίτλο «…Όπως τα έζησα» και το ίδιο έτος το βιβλίο «Είναι η Ελλάδα πειραματόζωο της Ευρώπης;». Το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Ταξιδιώτες στον χρόνο» [Κάπα Εκδοτική]. Υπηρέτησε την πολιτική στην αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος Υπερνομάρχης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης για δώδεκα χρόνια. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.