ΑΟ Καβάλα: Κόλλησε ο Πανσερραϊκός και… στο καπάκι άνοδος για το «Καραβάκι»

Το άξιζε και το πέτυχε: Η ομάδα της Καβάλας «έκοψε» το πρώτο εισιτήριο ανόδου για τη Super League 2 από τις ομάδες της Football League κλείνοντας ιδανικά τη χρονιά, καθώς ο στόχος επετεύχθη

Το πρώτο εισιτήριο ανόδου για τη Super League 2 εκδόθηκε στο όνομα της Καβάλας. Παρά την ήττα στη Βέροια, οι «Αργοναύτες» βγήκαν… κερδισμένοι, μετά την ήττα του Πανσερραϊκού στην Αριδαία από τον Αλμωπό με 1-0 και διασφάλισαν την παρουσία τους στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία με 35 βαθμούς.

Μια ανάσα από τον ίδιο στόχο βρίσκεται και η Βέροια η οποία, με 34 βαθμούς, χρειάζεται έναν πόντο σε δύο αγωνιστικές για να ανέβει μαζί με την Καβάλα.

Το επόμενο ματς της Καβάλας είναι την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Ολυμπιακό Βόλου και εκτός από χαρακτήρα γοήτρου, καθώς κυνηγάει την πρώτη θέση στον βόρειο όμιλο της Football League, θα έχει και πανηγυρικό χαρακτήρα, μιας και η ομάδα πέτυχε πανάξια τον πρωταρχικό στόχο της, την άνοδο κατηγορίας και πλέον μπορεί να ονειρεύεται τα μεγάλα ποδοσφαιρικά «σαλόνια», με… αναδιαρθρώσεις ή μη.