Γέμισε η κερκίδα στην «πρώτη» της Ακαδημίας της ΑΕ Καβάλας! [φωτογραφίες]

Οι γονείς των παιδιών ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα της διοίκησης, λίγο πριν από την έναρξη των προπονήσεων για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Αν όντως ισχύει η φράση «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», τότε τα πράγματα στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ (και) τη φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλά!

Το απόγευμα της Δευτέρας, παρουσία όλου του προπονητικού τημ του συλλόγου, η κερκίδα του Βερούλειου σταδίου κατακλύστηκε από τους γονείς όλων των παιδιών (αγοριών και κοριτσιών) των τμημάτων του συλλόγου, που έσπευσαν να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας αλλά και για το πρόγραμμα των προπονήσεων. Η ΑΕ Καβάλας λειτουργεί υποδειγματικά, όλα αυτά τα χρόνια, στο δύσκολο και απαιτητικό χώρο των τμημάτων υποδομών γεγονός που το εκτιμούν οι γονείς οι οποίοι, όπως αναφέρει η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ακαδημίας, τους εμπιστεύονται ότι πιο πολύτιμο έχουν, δηλαδή τα παιδιά τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Με μεγάλη μας χαρά πραγματοποιήθηκε στο Βερούλειο γήπεδο η προγραμματισμένη πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας  με τους γονείς όλων των τμημάτων μας, καθώς επίσης με μεγάλη μας τιμή και χαρά υποδεχθήκαμε και πολλούς νέους γονείς αγοριών και κοριτσιών για νέες εγγραφές στα τμήματα μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη Διοίκηση και το Προπονητικό Τιμ της ΑΕΚ Καβάλας προς όλους τους γονείς που τόσα χρόνια μας εμπιστεύονται ότι πιο πολύτιμο έχουν τα παιδιά τους, και μας γεμίζουν με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και ενθουσιασμό για το μέλλον! Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους!

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους»!