3ο ΓΕΛ Καβάλας: Όταν το σχολείο αρχίζει να μοιάζει με σπίτι…

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης του σχολείου προς την Ελεονόρα Καζαντζίδου για τη δωρεά βιβλίων και επίπλων για την «Ανοιχτή Βιβλιοθήκη»

Τη χαρά και την ικανοποίηση του για τη δωρεά 57 βιβλίων αλλά και επίπλων που ενισχύουν τη δράση της «Ανοιχτής Βιβλιοθήκης», από την Ελεονόρα Καζαντζίδου, εκφράζει με ανακοίνωση του ο διευθυντής του 3ου Γενικού Λυκείου της Καβάλας Ευάγγελος Αδάμος. Η κηδεμόνας του μαθητή του 3ου ΓΕΛ Ιωάννη Κρυονερίτη στηρίζει για ακόμα μια φορά την προσπάθεια του Σχολείου να δημιουργήσει ένα χώρο, όπου τα παιδιά νοιώθουν άνετα και αρχίζει να μοιάζει με σπίτι.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γίναμε αποδέκτες μιας ακόμα δωρεάς από την Ελεονόρα Καζαντζίδου, κηδεμόνα του μαθητή μας Ιωάννη Κρυονερίτη. Είναι η δεύτερη φορά που η αγαπητή μας Ελεονόρα στηρίζει έμπρακτα το σχολείο μας στη δράση του “Ανοιχτή Βιβλιοθήκη”, τα αποτελέσματα της οποίας γίνονται πια ορατά από όσους επισκέπτονται το σχολείο μας και, βέβαια, πάνω απ’ όλα από τους ίδιους τους μαθητές, οι οποίοι διαβάζουν ή παίζουν κάποιο επιτραπέζιο στα διαλείμματά τους –με έμφαση στο σκάκι. Η δωρεά αυτή, που γίνεται στη μνήμη του αδικοχαμένου πατέρα του Ιωάννη Κρυονερίτη, Γεωργίου Κρυονερίτη, περιλαμβάνει μια όμορφη βιβλιοθήκη μέσα στην οποία τοποθετήθηκαν τα 57 βιβλία της νέας δωρεάς, δύο βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού και ένα μεγάλο τραπέζι-γραφείο συνεδριάσεων με τις καρέκλες του.

Είμαστε υπόχρεοι γι’ ακόμα μια φορά και ευχαριστούμε την αγαπητή μας χορηγό για τη στήριξη και, πάνω απ’ όλα, για την αγάπη που μας δίνει, αλλά και για την ευκαιρία στα παιδιά του σχολείου μας να νιώσουν άνετα σε έναν οικείο χώρο, που αρχίζει να μοιάζει με «σπίτι» (έτσι έχουμε ακούσει να λένε), και να αισθανθούν μέτοχοι στη μέθεξη από την ανάγνωση ενός βιβλίου και την ομαδικότητα που εξασφαλίζει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι…»