Γιάννης Στοφορίδης: Μια ακόμη εκπληκτική εμφάνιση, αυτήν τη φορά στο Senshi 21 της Βουλγαρίας [βίντεο]

Από την «πρωτεύουσα του kickboxing» στην ελίτ του κόσμου: Ο καβαλιώτης αθλητής του kickboxing «διέλυσε» τον πολύπειρο ρουμάνο Cristian Ristea, ενώ βραβεύτηκε και για το καλύτερο νοκ άουτ της βραδιάς

Ένα λεπτό άντεξε ο Cristian Ristea απέναντι στον Γιάννη Στοφορίδη στο Senshi 21 της Βουλγαρίας, με τον καβαλιώτη αθλητή να «διαλύει» τον πολύπειρο Ρουμάνο ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα και δυνατά ονόματα της χώρας στον χώρο του kickboxing.

Ο Γιάννης Στοφορίδης και ο προπονητής του, Παναγιώτης Καρανικολής πανηγύρισαν ένθερμα την επικράτηση και την κατάκτηση τίτλου στη διοργάνωση. Δίπλα τους στην αποστολή και ο πολύπειρος Γρηγόρης Πιστικός. Μάλιστα, ο Γιάννης Στοφορίδης βραβεύτηκε από το Senshi για το καλύτερο νοκ άουτ της βραδιάς.

«Ο Στοφορίδης είναι ένας αθλητής πρότυπο, υπόδειγμα και παράδειγμα για τις νεότερες γενιές που αξίζει να υποστηρίζει κανείς. Είναι ένας μαχητής που κοσμεί με την παρουσία του τον χώρο του μαχητικού αθλητισμού στην Ελλάδα με ορμητήριό του την Καβάλα που θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και “πρωτεύουσα του kickboxing” στη χώρα μας», αναφέρει το ufight.gr στο ρεπορτάζ του.

Παράλληλα, ο κόσμος σημείωσε στα σχόλια πως παρά τη μεγάλη νίκη του, αν αναλογιστεί κανείς και το όνομα του αντιπάλου, ο ίδιος δεν το πανηγύρισε έξαλλα, «αλλά με τη σοβαρότητα ενός μεγάλου μαχητή που ξέρει πλέον και ο ίδιος πολύ καλά ποιός είναι, μιας και ανήκει για τα κιλά του στην ελίτ του κόσμου».

Δείτε βίντεο από τη νίκη του Γιάννη Στοφορίδη

*Πηγή: ufight.gr