«Είναι σα να εγκαταλείπεις ένα μέλος της οικογένειάς σου»: Το συγκινητικό βίντεο της Microfilming για την εγκατάλειψη ζώων

Ένα σύντομο βίντεο που «ραγίζει καρδιές» από την καβαλιώτικη εταιρία παραγωγής με «πρωταγωνιστή» ένα μήνυμα: ΜΗΝ εγκαταλείπεις το ζωάκι σου

Μια από τις βασικότερες αιτίες που δημιουργούν το φαινόμενο των αδέσποτων ζώων είναι η εγκατάλειψή τους. Συνάμα, το να παρατάς το ζωάκι σου στον δρόμο είναι δείκτης ενός «άρρωστου» πολιτισμού και μιας κοινωνίας επί της ουσίας απάνθρωπης, εφόσον έχει να κάνει με την κακοποίηση ζώων.

Ακούγεται οξύμωρο; Η καβαλιώτικη εταιρία παραγωγής Microfilming και ο Γιάννης Τεκερίδης έρχονται να μας πουν πως όχι, παρουσιάζοντας αυτήν ακριβώς την πτυχή της εγκατάλειψης των ζώων συντροφιάς, της ανθρώπινης, με το μήνυμα «όταν εγκαταλείπεις ένα σκυλί είναι σα να εγκαταλείπεις ένα μέλος της οικογένειάς σου».

Ένα σύντομο βίντεο που «ραγίζει καρδιές», χωρίς υπερβολές και νουθεσίες, αλλά με ρεαλισμό και κυρίως με συναίσθημα και ενσυναίσθηση, λέξεις που αν κοσμούσαν περισσότερο τις ζωές μας θα είχαν την αντιμετώπιση που αξίζουν και οι ζωές των άλλων, ανθρώπων και ζώων.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο