Καβάλα: Πεζοδρομείται και φέτος η παραλιακή λεωφόρος

Η οδός Εθνικής Αντιστάσεως θα «κλείνει» για όλα τα οχήματα από τις 4 το απόγευμα έως τις 6 το πρωί, από την 1η Μαΐου έως το τέλος Σεπτεμβρίου

Από την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαίου έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα «κλείνει» και φέτος η παραλιακή λεωφόρος (οδός Εθνικής Αντιστάσεως) της Καβάλας για όλα τα οχήματα. Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωση του ο ΟΛ Καβάλας, τονίζοντας ότι η πεζοδρόμηση θα ισχύει κάθε μέρα από τις 4 το απόγευμα έως τις 6 το πρωί από την διασταύρωση με την οδό Αβέρωφ έως τη διασταύρωση με την οδό Δαγκλή. Μοναδική εξαίρεση θα είναι η Παρασκευή 24 Μαΐου λόγω της διεξαγωγής της «Λευκής Νύχτας».

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την υπ’ αρίθ.9/6/25-4-2024 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας και στάθμευσης  οχημάτων επί της οδού Εθν. Αντίστασης από την διασταύρωση με την οδό Αβέρωφ έως τη διασταύρωση με την οδό Δαγκλή, για το χρονικό διάστημα από 1-5-2024 έως και 30-9-2024 για τις ώρες 16.00 έως 06.00 της επομένης ημέρας.

Η ως άνω  απαγόρευση δεν θα ισχύσει την Παρασκευή 24 Μάϊου 2024 λόγω της διεξαγωγής των εκδηλώσεων της «Λευκής Νύχτας»».

Η πρόσβαση για έκτακτες περιπτώσεις ανάγκης θα γίνεται από την οδό Μητροπολίτου Χρυσοστόμου».