Δήμος Καβάλας: Έτοιμες για το τζάμπολ οι 13 ομάδες του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της διοργάνωσης που επιστρέφει στα αθλητικά δρώμενα μετά από 2 χρόνια λόγω κορονοϊού

Συνολικά 13 ομάδες θα συμμετέχουν στο φετινό Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Καβάλας «Λευτέρης Γεωργακόπουλος», που επανέρχεται μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού. Η κλήρωση της επιτυχημένης διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί για 6η χρονιά, πραγματοποιήθηκε στον «Πυθαγόρα» παρουσία της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης, του προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Παναγιώτη Αγγελίδη καθώς και αρκετών εκπροσώπων των ομάδων.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα, είναι οι ίδιες που συμμετείχαν και στις προηγούμενες διοργανώσεις, με κάποιες αλλαγές στην ονομασία, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή την «Πετρελαίων» που ονομαζόταν «Καβάλα Oil» και τώρα ονομάζεται «Το Βαρέλι Oil». Οι ομάδες αυτές είναι οι εξής: Εκπαιδευτικοί, Λευκοσιδηρουργία, «Το Βαρέλι» Oil, Φοροτεχνικοί-Οικονομολόγοι, Παληό, Λιπάσματα, Μασούτης, Αστυνομία, Λιμενικοί, Ιατροί, Στρατιωτικοί, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Μηχανικοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την προκήρυξη της διοργάνωσης, που εκδόθηκε τον Οκτώβριο, οι αγώνες του 6ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, έπρεπε να είχαν ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, ωστόσο σημειώθηκε καθυστέρηση σχεδόν ενός μήνα…