Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση: Αρχίζει τη νέα προσπάθεια διεκδίκησης του δήμου Καβάλας

Η ΚΑΠ αναγνωρίστηκε ως σωματείο από το ειρηνοδικείο Καβάλας και καλεί τους Καβαλιώτες να δημιουργήσουν έναν αντιπροσωπευτικό συνδυασμό

Κάλεσμα σε κάθε πολίτη της Καβάλας να συμβάλει προκειμένου να δημιουργηθεί ένας αντιπροσωπευτικός συνδυασμός που θα στοχεύει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας, απευθύνει με κάλεσμα της η παράταξη του Βαγγέλη Παππά στο δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας. Η «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» ως σωματείο από το ειρηνοδικείο Καβάλας και η εξέλιξη αυτή αποτελεί, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην ανακοίνωση, την αρχή της νέας προσπάθειας για την διεκδίκηση του δήμου Καβάλας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΚΑΠ

«Βάζουμε το εμείς πάνω από το εγώ του καθένα μας»

«Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ένταξης – καταχώρησης στα αναγνωρισμένα σωματεία με την επωνυμία «Σύλλογος Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση Καβάλας (Κ.Α.Π.)» με την αριθμό 20/2018 διαταγή του Ειρηνοδικείου Καβάλας (15/2018). Αρχίζει ουσιαστικά η νέα προσπάθεια διεκδίκησης του δήμου Καβάλας.

Στην προσπάθεια αυτή καλούμε να προσέλθει κάθε πολίτης της Καβάλας που θέλει να συμβάλει στη δημιουργία ενός αντιπροσωπευτικού συνδυασμού με μοναδικό στόχο την καλύτερη στελέχωση στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματος της κοινωνίας της Καβάλας.

Βάζουμε το εμείς πάνω από το εγώ του καθένα μας και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε όσο το δυνατό περισσότεροι τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε παραταξιακό επίπεδο για το καλό της πόλης που ζούμε και αγαπάμε.

Σε λίγες ημέρες θα τεθεί στη δημοσιότητα η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα μας www.kapdimoukavalas.gr όπου κάθε πολίτης φίλος η μη μπορεί να ενημερώνεται και να στέλνει τις ιδέες – παρατηρήσεις του για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού διεκδικητικού πλαισίου που θα αποτελέσει την πυξίδα μας για τις επερχόμενες δημοτικές Εκλογές».