Πάνθηρες Καβάλας: Την Τετάρτη ο «τελικός» με το Πανόραμα

Ορίστηκε από την ομοσπονδία η ημέρα και η ώρα έναρξης του 3ου αγώνα των πλέι άουτ της Α2 για την παραμονή στην κατηγορία – Ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας θα διεξαχθεί ο «τελικός» για την παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία ανάμεσα στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων Καβάλας και το Πανόραμα. Οι δύο ομάδες έχουν από μια νίκη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, και μετά την επικράτηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης την Κυριακή και από μια νίκη στα πλέι άουτ, οπότε το ποιος θα παραμείνει στην κατηγορία και ποιος θα υποβιβαστεί θα ξεκαθαρίσει στο 3ο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα.

Στους Πάνθηρες πέρα από την αγωνιστική τους προετοιμασία για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια θερμή ατμόσφαιρα στο γήπεδο με την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου, που είναι σίγουρο ότι θα δώσει περισσότερη ώθηση στα νεαρά κορίτσια του Κώστα Αστεριάδη.

Ευχαριστίες προς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε με ανακοίνωση της τον Υπουργό Άμυνας και βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης της αποστολής στη Θεσσαλονίκη. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Καβαλιώτη Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο καθώς για τον χθεσινό (19-03)  αγώνα μας στο Πανόραμα, τα έξοδα μετακίνησης της αποστολής μας καλύφθηκαν με δική του δαπάνη εξ’ ολοκλήρου.

Έχοντας υπάρξει και ο ίδιος αθλητής, η ευαισθητοποίησή του για θέματα αθλητικής φύσης στην Πόλη μας αποτελεί ένα σημαντικό παράδειγμα για το πώς θα πρέπει να αγκαλιαστεί η προσπάθεια ανάδειξης της Καβάλας μέσω του αθλητισμού, από φορείς και Δημόσια Πρόσωπα.

Σας ευχαριστούμε και πάλι».