Δήμος Θάσου: Υποστελέχωση στο Αστυνομικό Τμήμα Λιμένα και στον Αστυνομικό Σταθμό Λιμεναρίων

Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, εν όψει της επικείμενης έλευσης των τουριστών στο νησί – Η έλλειψη της αναγκαίας αστυνομικής δύναμης στο επίκεντρο της συζήτησης

Συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου Αστυνόμου Α΄  Στέλιου Ψαρογιάννη, παρουσία της Αντιπροέδρου του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου Λαμπρινής Φωκά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου στο Δημαρχείο της Θάσου.

Κατά την συνάντηση επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της αγαστής συνεργασία μεταξύ του Δήμου Θάσου και της Αστυνομική Αρχής της Θάσου.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προετοιμασία, ενόψει της τρέχουσας τουριστικής περιόδου και της επικείμενης έλευσης των επισκεπτών, ενώ από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου τέθηκε το θέμα της έλλειψης της αναγκαίας αστυνομικής δύναμης τόσο στο Αστυνομικό Τμήμα της Θάσου όσο και στον Αστυνομικό Σταθμό Λιμεναρίων και ζητήθηκε η παρέμβαση του Δημάρχου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου δήλωσε τα εξής:

«Η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Θάσου και της Αστυνομικής Αρχής της Θάσου, είναι και θα συνεχίσει να είναι άριστη και διαρκής.

Ο Δήμος της Θάσου, όπως έχει πράξει και στο παρελθόν, θα συνεχίσει να συνεισφέρει με κάθε τρόπο, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, για την απρόσκοπτη λειτουργία της Αστυνομικής Αρχής του τόπου μας, προς όφελος της ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών του».