Blackdrop: Το αγαπημένο καφέ της Καβάλας προτείνει νέο μενού με την «υπογραφή» του Nutrispot [φωτογραφίες]

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Άννα Κερασού επιμελείται τον νέο κατάλογο με πρωινά και snacks που συνδυάζουν τη γεύση με την υγιεινή διατροφή και την ευζωία – Δείτε το νέο μενού

Hπανδημία του κορονοϊού άλλαξε πολλά στη ζωή μας: τον τρόπο που εργαζόμαστε, τον τρόπο που συναναστρεφόμαστε, ακόμα και τον τρόπο που τρώμε. Η ανάγκη για μια προσεκτικά σχεδιασμένη και ισορροπημένη διατροφή είναι πλέον επιτακτική, αν θέλουμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις της εποχής αλλά και να πούμε «όχι» σε κακές συνήθειες που μπορεί να επιφέρουν οι συνθήκες της «καραντίνας».

Και όμως, το lockdown δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να κάνουμε μέρος της ζωής μας την «κακή» διατροφή…

Το Café-Bar BLACKDROP, το αγαπημένο «στέκι» των Καβαλιωτών για ποιοτικό καφέ [και όχι μόνο] στην πλατεία Καπνεργάτη, συνεργάστηκε με το Nutrispot και την Καβαλιώτισσα διαιτολόγο-διατροφολόγο Άννα Κερασού και παρουσιάζει ένα πλήρως ανανεωμένο μενού το οποίο περιλαμβάνει ευφάνταστους συνδυασμούς που υπόσχονται καλή υγεία αλλά και γεύση!

Γευστικά σάντουιτς με φρέσκο πολύσπορο ψωμάκι ολικής άλεσης, μπολ με βάση το γιαούρτι για ένα δυναμωτικό, γλυκό σνακ μέσα στη μέρα αλλά και Salad Bowls που αποτελούν προτάσεις ενός ολοκληρωμένου γεύματος.

Για κάθε νέα γευστική πρόταση του Blackdrop και του Nutrispot ενημερώνεστε αναλυτικά για τη διατροφική αξία του γεύματός σας καθώς και για τις θερμίδες που θα καταναλώσετε.

Δείτε αναλυτικά το νέο μενού Blackdrop//Nutrispot:

Όπως όλα τα είδη του Blackdrop, έτσι και οι νέες γευστικές προτάσεις σε σάντουιτς, yoghurt και salad bowls διατίθενται από το κατάστημα της πλατείας Καπνεργάτη για take away αλλά «έρχονται» και στον χώρο σας [σπίτι ή γραφείο] με ένα τηλεφώνημα στο 2510222203.

Ακολουθήστε το Blackdrop στο instagram και στο facebook

Περισσότερα στο επίσημο site του Blackdrop