Στην κουζίνα του Imaret: Πρωτοχρονιάτικο γεύμα 3 πιάτων [συνταγές]

Ο σεφ Παναγιώτης Κουτσουβέλης μαγειρεύει βελουτέ κολοκύθας, Dinde à l’orange και La Reine de Saba και ο Γιάννης Γκουζίδης φωτογραφίζει για τους αναγνώστες του KAVALA POST όλη την «ιεροτελεστία» (βίντεο-φωτογραφίες)

Το προηγούμενο διάστημα το KAVALA POST παρουσίασε μία σειρά από γαστρονομικές προτάσεις του σεφ του Imaret Παναγιώτη Κουτσουβέλη: 3+1 μοναδικές συνταγές που απαθανάτισε φωτογραφικά ο Γιάννης Γκουζίδης και οι οποίες, συγκεντρωμένες, αποτελούν μία μοναδική πρόταση για ένα εορταστικό τραπέζι υψηλών απαιτήσεων και απόλαυσης.

Πρώτο πιάτο: Βελουτέ κολοκύθας

Δείτε τη συνταγή πατώντας εδώ

Κυρίως πιάτο: Dinde à l’orange

Δείτε τη συνταγή πατώντας εδώ

Συνοδευτικό: Γιορτινό πιλάφι Μέσης Ανατολής

Δείτε τη συνταγή πατώντας εδώ

Επιδόρπιο: La Reine de Saba

Δείτε τη συνταγή πατώντας εδώ